palvelut

Your boots recovery

YourBoots recovery

YourBootsin missiona on tarjota jokaiselle urheilijalle ammattilaisten välineet palautumiseen kohtuulliseen hintaan. YourBoots tarjoaa myös tuotteita tavallisiin jalkojen nestekierron häiriöiden hoitoon, kuten pinnallisten laskimotukkotulehdusten hoitoon. YourBoots painehoito perustuu lymfaattiseen kompressioon, joka parantaa verenkiertoa ja käynnistää lymfakierron.

yourboots

Miten YourBoots auttaa urheilijaa?

Recovery bootseja eli painekompressiolahkeita on käytetty jo useita vuosia NHL, NFL-liigoissa. Nykyään niitä käytetään monissa eri lajeissa kuten jääkiekossa, palloilulajeissa, voimailussa sekä kestävyyslajeissa. Kompressiopaine stimuloi neste- ja verenkiertoa, mikä edistää urheilusta johtuvien kuona-aineiden poistumista, palauttaen happea ja verta lihaksiin. Tehokas palautuminen mahdollistaa intensiivisen harjoittelun ja kehityksen. 20 min YourBoots hoitoa vastaa 48h passiivista palautumista.

Mitä ovat recoverylahkeet?

Recoverylahkeet ovat koko jalan pituiset lahkeet, jotka kompressorilaite täyttää paineilmalla. Seurauksena on puristava kompressio jalassa. Lahkeessa on kammioita, jotka täyttyvät paineilmalla yksitellen varpaista kohti sydäntä. Lopputuloksena on koko jalan pituinen paineistettu lahje, joka aiheuttaa alaraajaan voimakkaan, puristavan kompression ja manipuloi näin laskimopaluun verenkiertoa. Suosituimmat laitteiden ohjelmat ovat B ja E ohjelmat ja tehoasteikot 180-240.

YourBoots auttaa sinua seuraavasti:

  • palautumiseen urheilusta
  • nestekertymien poistoon jaloista
  • kireisiin lihaskalvoihin
  • levottomiin jalkoihin
  • kasvukipuihin nuorilla
  • jalkojen verenkierron häiriöihin
  • selluliittiin

Varaa aika ja tule kokeilemaan

VARAA AIKA