Yourboots recovery

YourBoots Reviews | Read Customer Service Reviews of yourboots.dk

YourBoots-kompressiolahkeet ovat ajanvarauksella joko vuokrattavissa kotikäyttöön tai käytettävissä Parolan Kuntoklubin tiloissa. YourBoots perustuu lymfanestekierron vilkastuttamiseen ja verenkierron edistämiseen. Tätä kautta palautuminen nopeutuu. Laitteella voidaan hoitaa myös esim. heikkoa ääreisverenkiertoa. Laitteen käyttö ei vaadi koulutusta, joten se soveltuu myös kotikäyttöön.

Parolan kuntoklubin Yourbootscorner

Nyt hoitoja saatavissa yksittäin Parolan kuntoklubilla tai vuokraamme recoverylahkeet käyttöösi myös kotiin!

45 minuutin hoitokerta kuntosalilla ajanvarauksella                       15 eur/krt

Määräaikainen vuokraus henkilökohtaiseen käyttöön                     20 eur/vrk

Varaukset täältä

YourBoots Upgrade recoverylahkeet

YourBootsin missiona on tarjota jokaiselle urheilijalle ammattilaisten välineet palautumiseen kohtuulliseen hintaan. YourBoots tarjoaa myös tuotteita tavallisiin jalkojen nestekierron häiriöiden hoitoon, kuten pinnallisten laskimotukkotulehdusten hoitoon. YourBoots painehoito perustuu lymfaattiseen kompressioon, joka parantaa verenkiertoa ja käynnistää lymfakierron.

Miten YourBoots auttaa urheilijaa?

Recovery bootseja eli painekompressiolahkeita on käytetty jo useita vuosia NHL, NFL-liigoissa. Nykyään niitä käytetään monissa eri lajeissa kuten jääkiekossa, palloilulajeissa, voimailussa sekä kestävyyslajeissa. Kompressiopaine stimuloi neste- ja verenkiertoa, mikä edistää urheilusta johtuvien kuona-aineiden poistumista, palauttaen happea ja verta lihaksiin. Tehokas palautuminen mahdollistaa intensiivisen harjoittelun ja kehityksen. 20 min YourBoots hoitoa vastaa 48h passiivista palautumista.

Mitä ovat recoverylahkeet?

Recoverylahkeet ovat koko jalan pituiset lahkeet, jotka kompressorilaite täyttää paineilmalla. Seurauksena on puristava kompressio jalassa. Lahkeessa on kammioita, jotka täyttyvät paineilmalla yksitellen varpaista kohti sydäntä. Lopputuloksena on koko jalan pituinen paineistettu lahje, joka aiheuttaa alaraajaan voimakkaan, puristavan kompression ja manipuloi näin laskimopaluun verenkiertoa. Suosituimmat laitteiden ohjelmat ovat B ja E ohjelmat ja tehoasteikot 180-240.

YourBoots auttaa sinua seuraavasti:

  • palautumiseen urheilusta
  • nestekertymien poistoon jaloista
  • kireisiin lihaskalvoihin
  • levottomiin jalkoihin
  • kasvukipuihin nuorilla
  • jalkojen verenkierron häiriöihin
  • selluliittiin

Tervetuloa palautumaan Yourbootseilla!

Yourboots.dk - Recovery Boots for atleter og fysisk aktive