palvelut

Kuntosali

Kuntosali

Tutustumiskäynti on meillä aina ensimmäisellä kerralla ilmainen asiakaspalvelun aukioloaikoina! Uudelle asiakkaalle kuntosalin sarja- tai kausikortin hintaan kuuluu ensimmäisellä kerralla perusohjelma ja ohjaus erikseen sovittuna ajankohtana. Tervetuloa!

Henkilökunta on paikalla ma klo 14.00-19.30 ja ti-to klo 16.30-19.30. Kuntosalikortit saat ladattua verkkokaupassa ja sali on asiakkaiden käytössä 24/7. Palvelua saat myös etänä ottamalla yhteyttä p. 0400 845 161 tai sähköpostilla info@parolankuntoklubi.fi. 

Verkkokauppa löytyy täältä: https://parolankuntoklubi.fi/verkkokauppa/

Voit olla meihin yhteydessä soittamalla, tekstiviestillä tai whatsup viestillä p. 0400 845 161.

Kertakäyttökoodin voit hankkia salille verkkokaupastamme, jos sinulla ei ole avainkorttia tai avaimenperään. Koodi on voimassa yhden käyttökerran ostopäivästä seuraavaan päivään klo 24.00.

Kuntoklubin tilat​

Kuntosalilla on aerobisia laitteita lämmittelyihin ja vaikkapa ihan kestävyystreenin tekemiseen juosten, pyöräillen tai soutaen. Porraskone mahdollistaa porrastreenin myös hieman huonommillakin keleillä. Käsipainoja ja irtopainoja sekä tankoja löytyy riittävästi, jopa kovempaankin treeniin. Smith-laite ja voimanostohäkki mahdollistavat monipuoliset treenit. Painopakalliset laitteet on uusittu syksyllä 2019 ja laitesarja on Fysiolinen laadukas Matrix-sarja. Venyttelyä ja kahvakuulatreeniä varten on erillinen oma tila. Alta löytyy kuvia salilta ja laitteista.