Kuntosali

Parolan Kuntoklubi on suljettu aluehallintoviraston päätöksellä 26.1.2022 asti. Sulkuaika hyvitetään kausikorteille automaattisesti sulkuajan päättyessä huomioiden voimassaoloaika. Kuntosalin tilan voi vuokrata yksityiskäyttöön, mikäli toiminta kuuluu yksityis- ja/tai perhe-elämän piiriin tai ammattimaiseen urheiluun. Lisätietoa alla ajankohtaisissa ja kuntosalin omalla alasivulla. Tartuntatautilain 58 h §:n mukainen suunnitelma Parolan Kuntoklubilla löytyy aulatilasta. Asiakaspalvelumme palvelee etänä.

TILAN VARAAMINEN YKSITYISKÄYTTÖÖN

Sähköinen yksityistilaisuuden varaaminen tapahtuu varauskirjaa käyttämällä Webkulkurin verkkokaupan tunnuksilla ja samalla alustalla. Tilan voi vuokrata päivittäin klo 05.00 alkaen ja viimeinen käyttövuoro päättyy klo 23.00. Vuokrausaika on 2 tuntia ja sen hinta on 20,00 euroa. Maksu tulee suorittaa 30 minuutin sisällä varauksesta verkkokaupassa tai varaus peruuntuu. Varaaminen edellyttää rekisteröitymisen verkkokauppa asiakkaaksi ja voimassa olevan kuntosalikortin. Kuntosalikortin voi ladata verkkokaupassa. Asiakaspalvelumme palvelee etänä. Yhteydenotot sähköpostiin [email protected] tai p. 0400 845 161.

Rekisteröidy täällä: Verkkokauppa

Ohjeita löydät täältä: https://parolankuntoklubi.fi/verkkokauppa/

Tilan varaaja toimii yksityistilaisuuden vastuuhenkilönä ja vastaa tilaisuuden järjestelystä. Varaaja sitoutuu noudattamaan seuraavia ohjeita tilaisuuden järjestelyissä varaamalla tilan yksityistilaisuutta varten.

 Ohjeet tilaisuuden vastuuhenkilölle:

 • Kuntosalin tiloja voidaan käyttää yksityistilaisuudessa vain sen käyttötarkoituksen mukaisesti huomioiden, että toiminnan tulee kuulua yksityis- ja/tai perhe-elämän piiriin tai ammattimaiseen urheiluun. Infrapunasauna ja solarium eivät ole käytössä. Päihteiden nauttiminen tiloissa on kiellettyä. Tilaa valvotaan valvontakameralla.
 • Vastuuhenkilön tulee olla paikalla koko tilaisuuden ajan ja hän vastaa siitä, että tila jää siistiksi, valot, radio ja televisio sammutetaan tilaisuuden jälkeen sekä ovi lukitaan.
 • Tilaisuuteen saa osallistua enintään varaajan lisäksi 5 henkilöä ja tilaisuuden vastuuhenkilö kirjaa henkilöiden nimet ylös mahdollista tartunnan jäljitystä varten. Suosittelemme että tilaisuuteen osallistuu vain vastuuhenkilön perhe- ja lähipiiriin kuuluvia henkilöitä.
 • Vastuuhenkilö vastaa tiloihin tuomistaan irtaimesta omaisuudesta ja sitoutuu noudattamaan henkilökunnan ohjeita tilojen käyttöä ja irtaimistoa koskevissa asioissa. Vastuuhenkilö vastaa vahingoista, joita tilaisuuteen osallistuvat henkilöt aiheuttavat kiinteistölle tai kuntosalin irtaimelle omaisuudelle. Mahdollisen vahingon sattuessa laskutamme mahdolliset korjaus-, siivous-, tms. kulut vastuuhenkilöltä.
 • Varausaika on 2 tuntia ja hinta on 20 euroa. Varaus tulee maksaa verkkokaupassa samalla kun tehdään sähköinen varaus varauskirjaan. Varaus on sitova ja tilaisuuden peruuttaminen ei ole mahdollista ja maksua ei palauteta.
 • Tilaisuuden aikana tulee noudattaa viranomaisten määräämiä ohjeita ja määräyksiä ja tilaisuuden vastuuhenkilö valvoo niiden noudattamista.
 • Pese kädet saippualla tai käytä käsidesiä.
 • Säilytä 2 metrin turvaväli tilaisuuden aikana.
 • Pukuhuoneisiin enintään 2 henkilöä kerralla.
 • Tilaisuuteen ei saa osallistua sairaana, oireisena tai karanteenin aikana.
 • Käytä maskia, mikäli se on mahdollista huomioiden harjoittelusi.
 • Pyyhi laitteiden kahvat desinfiointiaineella.
 • Tilasta pitää poistua viimeistään varausajan päättyessä.

Korostamme jokaisen asiakkaan vastuuta noudattaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja muiden viranomaisten ohjeita hygienia- ja muista järjestelyistä, joilla viruksen leviämistä ehkäistään.

Kiitos kaikille yhteisten pelisääntöjen noudattamisesta. Toimitaan jatkossakin niin, että terveysturvallisuus toteutuu Parolan kuntoklubilla mahdollisimman hyvin. Laitamme tietoa aina mahdollisimman pian, jos ja kun jotain muutoksia vallitsevaan tilanteeseen tulee. Ajantasaiset tiedot löydät verkkosivuiltamme. Halutessasi voit myös lähettää tekstiviestin tai Whatsup viestin p. 0400 845 161.

NORMAALIAIKANA PALVELEMME SEURAAVASTI

Henkilökunta on paikalla ma klo 14.00-19.30 ja ti-pe klo 16.30-19.30. Kuntosalikortit saat ladattua verkkokaupassa ja sali on asiakkaiden käytössä 24/7. Palvelua saat myös etänä ottamalla yhteyttä p. 0400 845 161 tai sähköpostilla [email protected] 

Verkkokauppa löytyy täältä: https://parolankuntoklubi.fi/verkkokauppa/

Voit olla meihin yhteydessä soittamalla, tekstiviestillä tai whatsup viestillä p. 0400 845 161.

Kertakäyttökoodin voit hankkia salille verkkokaupastamme, jos sinulla ei ole avainkorttia tai avaimenperään. Koodi on voimassa yhden käyttökerran ostopäivästä seuraavaan päivään klo 24.00.

Kuntosalilla on aerobisia laitteita lämmittelyihin ja vaikkapa ihan kestävyystreenin tekemiseen juosten, pyöräillen tai soutaen. Porraskone mahdollistaa porrastreenin myös hieman huonommillakin keleillä. Käsipainoja ja irtopainoja sekä tankoja löytyy riittävästi, jopa kovempaankin treeniin. Smith-laite ja voimanostohäkki mahdollistavat monipuoliset treenit. Painopakalliset laitteet on uusittu syksyllä 2019 ja laitesarja on Fysiolinen laadukas Matrix-sarja. Venyttelyä ja kahvakuulatreeniä varten on erillinen oma tila. Alta löytyy kuvia salilta ja laitteista.

Tutustumiskäynti on meillä aina ensimmäisellä kerralla ilmainen! Uudelle asiakkaalle kuntosalin sarja- tai kausikortin hintaan kuuluu ensimmäisellä kerralla perusohjelma ja ohjaus erikseen sovittuna ajankohtana. Tervetuloa!!

Porraskone
Porraskone
Aerobiset
Muita aerobisia laitteita
Käsipainot
Treenipaikka käsipainojen kanssa
Venyttely
Kahvakuula ja venyttelutila
Talja-asema
Talja-asema