Hieronta

HIERONTA

Kuntosalimme tarjoaa Sinulle rentouttavaa klassista, urheilu- ja energiahierontaa. Valittavissa on pääsääntöisesti ilta- tai viikonloppu- aikoja. Urheiluhierojina Parolan Kuntoklubilla toimivat Marko Enberg ja koulutettu hieroja Minna Mantila, joka tekee myös kiinalaista imukuppihierontaa.

Hieronta-aikavaraukset asiakaspalvelun aukioloaikoina numerosta: (03) 6717 100. Palvelemme: ma klo 14.00 – 19.30 ja ti – pe klo 16.30 – 19.30.

Hieronnan ajanvarausjärjestelmä käytössä Markon hierontoihin Parolassa ja Helsingissä. Ajanvaraus

Hierontoja myös Helsingissä Markon toimesta osoitteessa: Asessorintie 22 A2, 00690 Helsinki

Hierontahinnastot löytyvät täältä: Hinnasto

Yhteystiedot löydät Yhteystiedot-sivulta

DSC_0209

MIELEN JA KEHON TASAPAINOA

Perinteinen japanilainen energiahieronta perustuu kehon energiakanavilla sijaitsevien akupunktiopisteiden stimulointiin. Energiahieronnassa käsitellään erilaisilla otteilla pää, niska, selkä, kankut ja kädet. Energiahieronta on elämys, joka rentouttaa ja tasapainottaa kehoa kokonaisvaltaisesti.

PUHDISTAVAA VAIKUTUSTA

Kiinalainen imukuppihieronta aktivoi veren virtauksia, lisää imunesteen kiertoa ja puhdistaa kuona-aineita kehosta. Imukuppihieronta voidaan yhdistää esim. niska-hartia- tai puolihierontaan. Imukuppihieronnalla voidaan hoitaa mm. lihasjännityksiä ja rasitusvammoja. Imukuppihieronnalla voidaan myös saada ihoa sileämmäksi (=kosmeettisen selluliitin hoito).