Hieronta

Kuntosalimme tarjoaa Sinulle rentouttavaa klassista, urheilu- ja energiahierontaa. Valittavissa on pääsääntöisesti ilta- tai viikonloppu- aikoja. Urheiluhierojina Parolan Kuntoklubilla toimivat Marko Enberg ja koulutettu hieroja Minna Mantila, joka tekee myös kiinalaista imukuppihierontaa.

Hieronta-aikavaraukset asiakaspalvelun aukioloaikoina numerosta: (03) 6717 100. Henkilökunta on paikalla ma klo 14.00-19.30 ja ti-to klo 16.30-19.30.

Ajanvarausjärjestelmä käytössä Markon hierontoihin. Ajanvaraus

Lahjakortteja hierontoihin voit ostaa verkkokaupassa.

Hierontahinnastot löytyvät täältä: Hinnasto

Yhteystiedot löydät: Yhteystiedot

DSC_0209

MIELEN JA KEHON TASAPAINOA

Perinteinen japanilainen energiahieronta perustuu kehon energiakanavilla sijaitsevien akupunktiopisteiden stimulointiin. Energiahieronnassa käsitellään erilaisilla otteilla pää, niska, selkä, kankut ja kädet. Energiahieronta on elämys, joka rentouttaa ja tasapainottaa kehoa kokonaisvaltaisesti.

PUHDISTAVAA VAIKUTUSTA

Kiinalainen imukuppihieronta aktivoi veren virtauksia, lisää imunesteen kiertoa ja puhdistaa kuona-aineita kehosta. Imukuppihieronta voidaan yhdistää esim. niska-hartia- tai puolihierontaan. Imukuppihieronnalla voidaan hoitaa mm. lihasjännityksiä ja rasitusvammoja. Imukuppihieronnalla voidaan myös saada ihoa sileämmäksi (=kosmeettisen selluliitin hoito).