palvelut

Tutustu palveluihin

Hieronta

Kuntosalimme tarjoaa Sinulle rentouttavaa klassista ja urheiluhierontaa. Valittavissa on pääsääntöisesti ilta- tai viikonloppu- aikoja. Urheiluhierojina Parolan Kuntoklubilla toimivat Marko Enberg ja koulutettu hieroja Minna Mantila, joka tekee myös kiinalaista imukuppihierontaa.

YourBoots Recovery

YourBootsin missiona on tarjota jokaiselle urheilijalle ja kuntoilijalle ammattilaisten välineet palautumiseen kohtuulliseen hintaan. YourBoots tarjoaa myös tuotteita tavallisiin jalkojen nestekierron häiriöiden hoitoon, kuten pinnallisten laskimotukkotulehdusten hoitoon. YourBoots painehoito perustuu lymfaattiseen kompressioon, joka parantaa verenkiertoa ja käynnistää lymfakierron.

Infrapunasauna

Infrapunasaunoissa lämpötila on noin 40-50˚C. Kehon lämpeneminen johtuu lähes yksinomaan lämpösäteilystä, mutta voimakkaampi infrapunasäteily aiheuttaa hikoilua jopa perinteistä saunaa nopeammin. Infrapunasaunan terveysvaikutukset ovat hyvin pitkälti samoja kuin perinteisen saunan, mutta alhaisemman lämpötilan vuoksi infrapunasauna voi sopia paremmin henkilöille, joille perinteinen sauna ei esimerkiksi verenkiertoelimistön ongelmien takia sovi. Lisäksi infrapunasäteilyn on todettu laajentavan ääreisverisuonia ja siksi lievittävän kipua. 

Kuntosali ohjaus

Meidän ammattitaitoiset kuntosaliohjaajamme ovat sitoutuneet tukemaan sinua matkallasi kohti parempaa terveyttä ja hyvinvointia. Kuntosaliohjauksen avulla saat räätälöidyn harjoitusohjelman, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja tavoitteisiisi. Olipa tavoitteenasi lihasten kasvattaminen, painonpudotus, kestävyyden parantaminen tai muu kuntoilutavoite, ohjaajamme ovat täällä auttamassa sinua jokaisessa vaiheessa. Lisäksi tarjoamme jatkuvaa tukea, seurantaa ja motivaatiota, jotta voit saavuttaa parhaat mahdolliset tulokset kuntosaliharjoittelussasi.

Ryhmäliikunta

Tule mukaan innostavaan ryhmäliikuntaamme, jossa voit nauttia energisestä ja yhteisöllisestä treenaamisesta. Ryhmäliikuntatuntimme tarjoavat monipuolisia ja hauskoja harjoituksia, jotka soveltuvat kaikille tasolle ja kuntoilijalle. Ryhmäliikunta ei ole pelkästään tehokas tapa pitää huolta kunnosta, vaan se tarjoaa myös mahdollisuuden sosiaaliseen kanssakäymiseen ja kannustavaan ryhmähenkeen.

Solarium

Solarium-käyttäjän alaikäraja on 18 vuotta. Uusien määräysten mukaisesti henkilökunnan tulee olla paikalla kuntosalilla, kun solariumlaitetta käytetään, ja heidän tulee tarvittaessa opastaa asiakasta laitteen ja silmiensuojainten turvalliseen käyttöön. Solarium on asiakkaiden käytössä asiakaspalvelun aukioloaikoina. Henkilökunta on paikalla ma klo 14.00-19.30 ja ti-to klo 16.30-19.30.

Hanki siis Välimeren rusketus vaivatta! Saat kauniin värin ihollesi jo muutamalla käynnillä.

Maksimikäyttöaika kuntosalin solariumissa on 20min/kerta.

Varaa aika ja tule kokeilemaan

VARAA AIKA