Verkkokauppa

Tervetuloa Parolan Kuntoklubin verkkokauppaan!

Ohjeita Online verkkokaupan käyttöön:

  1. Rekisteröidy linkistä ensin verkkokaupan käyttäjäksi. Valitse Rekisteröityminen, täytä pyydetyt tiedot.
  2. Mikäli sinulla ei ole avainkorttia salille niin sinun tulee se ensimmäisellä kerralla hankkia se asiakaspalvelusta. Ilman avainkorttia verkossa lataaminen ei onnistu.
  3. Vahvistamme rekisteröitymisen ja liitämme kuntosalikorttisi verkkokaupan tilillesi. Saat liittämisestä vahvistuksen sähköpostiisi.
  4. Kortin livelataus on mahdollinen vasta, kun korttisi numero/tiedot näkyvät kirjautumistunnuksesi alla kohdassa:  Omat tiedot / Kortintiedot.
  5. Jos haluat muuttaa kuukausikorttisi määräkortiksi tai päinvastoin, ota ensin yhteyttä henkilökuntaamme laittamalla sähköpostia: info@parolankuntoklubi.fi. Et pysty itse muuttaa korttituotetta verkkokaupassa. Ilmoitamme sähköpostilla kun muutos tehty ja voit sen jälkeen ladata kortin verkkokaupassa. Jos kortillasi ei näy kortti ja paikka kohdassa kuin kuntosali valikossa ja haluat ladata esim. solariumia tai kuntorinkiä niin laita sähköpostia niin lisäämme paikan kortillesi.
  6. Lataus on heti maksun jälkeen käytettävissäsi, kun olet palannut sivullemme onnistuneen verkkomaksun jälkeen!
  7. Paluu kotisivulle vasta suorittaa latauksen. Saat myös silloin tulostettavan kuitin ostoksestasi.
  8. Jos lataus ei näy kortillasi ota yhteys Asiakaspalveluumme: info@parolankuntoklubi.fi

Pääset lataamaan kuntosalikortillesi lisää saldoa verkkokaupastamme, kun olet ensin rekisteröitynyt verkkokaupan asiakkaaksi. Verkkokaupan toimitusehdot löydät sivun alaosasta ja verkkokaupasta ja rekisteröitymällä hyväksyt ne. Tutustuthan myös rekisteri- ja tietosuojaselosteeseemme sekä toimintaehtoihimme. Asiakassuhteen luomisella kanssamme hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteemme sekä toimintaehtomme.

Verkkokauppa

Rekisteröityminen ja Online kuntosalikorttien verkkokauppa sekä varauskirja.

Toimitusehdot:

Verkkokaupan toimitusehdot löydät täältä