Verkkokauppa

VERKKOKAUPPA

Tervetuloa Parolan Kuntoklubin verkkokauppaan!

Videolinkki rekisteröitymisestä kuvaa klikkaamalla

Pääset nyt lataamaan kuntosalikortillesi lisää saldoa uudesta verkkokaupastamme, kun olet ensin rekisteröitynyt verkkokaupan asiakkaaksi. Rekisteröidyttyäsi saat muutaman minuutin sisällä sähköpostiisi vahvistuslinkin, jolla vahvistat rekisteröitymisen. Muista tarkistaa myös roskaposti, jos linkki ei tule muutaman minuutin sisällä. Verkkokaupan toimitusehdot löydät sivun alaosasta ja verkkokaupasta ja rekisteröitymällä hyväksyt ne. Tutustuthan myös rekisteri- ja tietosuojaselosteeseemme sekä toimintaehtoihimme. Asiakassuhteen luomisella kanssamme hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteemme sekä toimintaehtomme.

Rekisteröityminen ja Online kuntosalikorttien verkkokauppa löytyy täältä:

Online kuntosalikorttiverkkokauppa

Ohjeita Online verkkokaupan käyttöön:

  1. Rekisteröidy linkistä ensin verkkokaupan käyttäjäksi. Valitse Rekisteröityminen, täytä pyydetyt tiedot.
  2. Vahvista sähköpostiisi tulleen linkin kautta rekisteröityminen.
  3. Vahvistamme rekisteröitymisen ja liitämme kuntosalikorttisi verkkokaupan tilillesi. Saat liittämisestä vahvistuksen sähköpostiisi.
  4. Kortin livelataus on mahdollinen vasta, kun korttisi numero/tiedot näkyvät kirjautumistunnuksesi alla kohdassa:  Omat tiedot / Kortintiedot.
  5. Jos haluat muuttaa kuukausikorttisi määräkortiksi tai päinvastoin, ota ensin yhteyttä henkilökuntaamme laittamalla sähköpostia: info@parolankuntoklubi.fi. Et pysty itse muuttaa korttituotetta verkkokaupassa. Ilmoitamme sähköpostilla kun muutos tehty ja voit sen jälkeen ladata kortin verkkokaupassa. Jos kortillasi ei näy kortti ja paikka kohdassa kuin kuntosali valikossa ja haluat ladata esim. solariumia tai kuntorinkiä niin laita sähköpostia niin lisäämme paikan kortillesi.
  6. Lataus on heti maksun jälkeen käytettävissäsi, kun olet palannut sivullemme onnistuneen verkkomaksun jälkeen!
  7. Paluu kotisivulle vasta suorittaa latauksen. Saat myös silloin tulostettavan kuitin ostoksestasi.
  8. Jos lataus ei näy kortillasi ota yhteys Asiakaspalveluumme: info@parolankuntoklubi.fi

Toimitusehdot:

Parolan Kuntoklubi Oy myy tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupan yhteystiedot
Sähköposti: info@parolankuntoklubi.fi
Puhelin: 03 6717100
Postiosoite: Kinnalantie 3c, 13720 Parola

Maksaminen
Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Maksutavat
PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ĺlandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot
Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta