Toimintaehdot

Parolan Kuntoklubin toimintaehdot

1. Kuntosali on asiakkaiden käytössä pääsääntöisesti 24/7/365. Asiakaspalvelun aukioloajat löytyvät nettisivuiltamme. Kuntosalilla suoritetaan vuosihuoltoja eri aikoina käyttövuoden aikana. Tiedotamme niistä verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Mikäli huoltojen sulkuaika on yli 4 vuorokautta yhtäjaksoisesti, niin se hyvitetään asiakkaalle lisäämällä sulkuaika kortin voimassaoloaikaan. Käyntikertoja ei hyvitetä sulkuajoilta.

 

2. Kuukausituotteet ja kertakäyntikortit ladataan avaimenperään tai kortille. Avaimenperä tai -kortti maksaa 5 €. Maksua ei palauteta. Kerta- ja sarjatuotteet ovat voimassa vuoden ostopäivästä. Kuukausituotteet ovat voimassa latauspäivästä alkaen. Kuntosalille voi verkkokaupasta ostaa myös kertakäyntikoodin. Koodi on voimassa yhden käyttökerran ostopäivästä seuraavaan päivään klo 24.00 asti. Kulkuavain tai -kortti sekä -koodi on henkilökohtainen, eikä niitä saa luovuttaa muille eikä päästää muita sisälle tiloihin. Sääntöjen rikkominen aiheuttaa kulkuoikeuden menetykseen. Kuntosalilla on kameravalvonta. Ilkivaltatapaukset ilmoitamme Poliisille.

 

3. Maksusuoritukset

Tuotteiden ostaminen onnistuu verkkokaupassamme, jolloin et ole sidottu asiakaspalvelumme aukioloaikoihin. Asiakaspalvelun aukioloajat löydät nettisivuiltamme. Aukioloaikoina voit maksaa pankkikortilla, yleisimmillä luottokorteilla sekä käteisellä. Maksuvälineinä käyvät myös Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit ja SmartumPay, EazyBreak-mobiilipalvelu, Edenred virikeseteli ja -kortti sekä -mobiili, Tyky-kuntoseteli ja ePassi.

 

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

 

Hyväksyt tietosuojaselosteemme ja toimintaehtomme sekä sitoudut noudattamaan henkilökunnan ohjeita suorittamalla maksun kuntosalikortistasi.

 

4. Yrityssopimukset

Yritysliikunnan sopimukset ja laskutukset tehdään yrityskohtaisesti.

 

5. Sairastapaukset ja tauottaminen

Tauottaminen on mahdollista, mutta se tulee tehdä ennakkoon vähintään 2vrk ennen toivottua ajanjaksoa ja ajanjakson pituus tulee olla vähintään 14vrk. Sairastapauksessa saat hyvitystä lääkärintodistusta vastaan, kun sairausaika kestää vähintään 7vrk.

 

Ilmoita näistä: info@parolankuntoklubi.fi.

 

6. Kulkuavaimen katoaminen

Katoamisesta tulee ilmoittaa välittömästi, jolloin voimme sulkea avaimen ja siirtää tuotteet uuteen avaimeen. Uusi avain maksaa 5€.

 

7. Ikärajat

Kuntosalin ja ryhmäliikunnan ikäraja on 15v.

 

Solariumin ikäraja on 18v.

 

8. Ryhmäliikunnan varaaminen

Ohjatuille tunneille varataan paikka etukäteen nettivarausjärjestelmästämme, mikäli se on tarpeellista osallistujamäärän rajoittamiseksi. Ilmoitamme tästä aina erikseen tarvittaessa. Tunti järjestetään, kun osallistujia on 8 tuntia ennen tunnin alkua 4 henkilöä. Ilmoittautua voit vielä tuntia ennen, jos paikkoja on vapaana ja tarvittava määrä osallistujia on ilmoittautunut. Jos tunti perutaan, niin ilmoitamme siitä sinulle sähköpostilla ja perumme tunnin järjestelmästä. Voit varata tunnin myös soittamalla tai sähköpostilla. Tunneille voi lunastaa maksun verkkokaupasta tai toimiston aukioloaikoina paikan päältä. Muista aina leimata kulkuoikeutesi lukijaan.

 

9.Tuntien peruminen

Tunneille tulee kirjautua viimeistään 5 minuuttia ennen tunnin alkua tai ilmoittautumalla toimistoon. Peruutukset tulee tehdä viimeistään kahdeksan tuntia ennen tunnin alkua sähköpostilla: info@parolankuntoklubi.fi.

 

Peruuttamatta jätetystä tunnista veloitamme hinnaston mukaisen maksun.

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Mahdollisista muutoksista tai poikkeuksista ilmoittelemme nettisivuillamme.

 

10. Ylivoimaiset esteet toimituksessa

Tuotteet ovat pääsääntöisesti käytettävissä heti maksusuorituksen jälkeen. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkosivujemme etusivulla. Mahdollisen pandemian aiheuttamista viranomaisten määräämistä palveluidemme sulkuajoista emme hyvitä tai korvaa menetyksiä asiakkaille.